6a Repera, 14 i 15 de Juny a Santa Coloma de Queralt

Imatgel_6a_Repera

Aquest any Santa Coloma de Queralt acull la 6a Repera!

Podeu consultar Programa Complet

La Repera són unes jornades que pretenen fer d’espai de trobada entre productores i consumidores agroecològiques per a treballar i posar en comú els temes que ens ocupen.

Seran dos dies de tallers sobre agroecologia on aprendre com muntar un grup de consum i com treballlar-hi assembleariament; com fer dels nostres col·lectius espais que tinguin en compte les nostres relacions, la cura i els suport i solidaritat entre les que en formem part; com pensar críticament els grups de consum i com es relacionen amb les productores, com s’impliquen, quina relació estableixen i quines limitacions tenen; com valorar el creixement en agroecologia, les noves pràctiques que estan sorgint així com les necessitats i dificultats amb les que es troben.

A més, farem una primera trobada, que estem organitzant des d’un grup de persones vinculades a l’EcoXarxa de la Conca, per a pensar quina és la situació de la producció, l’elaboració i el consum de cereal i llegum i com podem fomentar un sistema cooperatiu i ecològic en aquest àmbit.

Tot això acompanyat d’un bon dinar a càrrec de les companyes de Xicòria (http://www.xicoria.org/) i un bon sopar que el farem des de l’Aresta, abans de passar una bona estona amb el concert de dissabte a la nit.

Si no us ho voleu perdre, ja podeu inscriure-us a la Repera i a les activitats que s’hi organitzen.

Apunteu-vos aquí per participar a la Fira amb els vostres productes ecològics, artesans i/o de proximitat!

Des d’aquí i des del nostre Facebook (https://www.facebook.com/laresta.flecacoop) us anirem informant de totes les actualitzacions i notícies i per a seguir les novetats podeu consultar també el blog de la Repera http://repera.wordpress.com/

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s