Entrega de premis Fundació Roca Galès

Divendres vam anar a l’entrega de premis al cooperativimse organitzada per la Fundació Roca Galès amb la col·laboració de l’ACCID. Van ser premiades les companyes de La Ciutat Invisible (24è. Premi Jacint Dunyo: cooperativisme, economia social i solidaria), l’Olivera (7è. Premi Benet Vigo: benestar social) i Som Energia (18è. Premi Albert Pérez-Bastardas: medi ambient, educació ambiental i sostenibilitat.) i van quedar finalistes el Grup Ecos, la XES, Cel Obert, la Fundació Arrels, SCEA i Cos. L’Aresta vam rebre l’Ajut de Treballs de Recerca en Cooperativisme pel projecte de recerca que estem duent a terme ‘El canvi d’escala, un revulsiu pel cooperativisme agroecològic?’.

Enhorabona a totes!

Aresta_Premiades Roca i Galès

Aresta_Entrega premis Roca  i Gales

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s