Casal d’Estiu 2016

Aquest estiu organitzem el casal d’estiu a Albinyana: Natura, art i creativitat. Els misteris de la lleona de la sabana”. En el casal combinem activitats artístiques i de descoberta, expressió creativa, gimcanes, experiments científics sorprenents, jocs cooperatius i excursions a la natura en torn a l’ambientació setmanal corresponent. Cada dilluns, el personatge de la lleona ens presenta un seguit de misteris i preguntes relacionades amb l’ambient setmanal (Els exploradors del bosc, Creem el nostre espectacle!, Descobrim els insectes!, Viatgers del món, Una bona colla de músics! etc.) que anirem investigant al llarg de la setmana. Per a més informació podeu accedir al document informatiu aquí.

Ja us anirem explicant les activitats que fem a mesura que avança el casal!!!

A reveure!

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s