Extraescolars curs 2016-2017

Les nostres propostes d’extraescolars de cara al curs 2016-2017 són ReciclArt, expressió artística vinculada al reciclatge; Organic Gardening, anglès vinculat a l’horticultura ecològica; Del camp al plat, cuina vinculada a l’origen dels aliments i EcoCrea on realitzem activitats de les tres extraescolars anteriors (art, cuina i anglès) :

ReciclArt. Abordem el reciclatge, la reutilització, la reducció i la recuperació de residus des d’una vessant creativa i transdisciplinar. Al llarg dels tallers vivencials  crearem objectes a partir de material reciclat i farem petits experiments científics i de descoberta.

-Organic Gardening.  L’hort educatiu és una eina per a l’aprenentatge de les llengües des de l’experiència creativa i la immersió en connexió amb la natura: s’aprèn fent! Al llarg de les sessions fem tallers i activitats creatives per crear i mantenir un hort ecològic on l’idioma vehicular és l’anglès.

 

-Del camp al plat. En aquesta extraescolar, introduïm als nens i nenes en el món de la cuina i de l’alimentació a partir de l’experimentació i la creativitat. Ens aproximem a la cuina, tot fent el recorregut per allò que passa des que cultivem l’aliment al camp fins que arriba al nostre plat.

-EcoCrea. En aquesta extraescolar fem activitats creatives de reciclatge i de cuina en anglès.

Totes les sessions es duen a terme emprant metodologies participatives i divertides que fomenten l’experimentalitat, el treball en equip i cooperatiu, la transdisciplinaritat i la creativitat.

Podeu trobar meś informació al catàleg de les extraescolars

Esperem que la proposta sigui del vostre interès!

 Si teniu preguntes o suggeriments, no dubteu en contactar-nos!

635 08 16 00 (Pati)

arestaeducacio@gmail.com

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s