Els nous reptes del cooperativisme agroecològic

El passat divendres vam participar a la taula rodona “Els nous reptes del cooperativisme agroecològic: la mida importa?“. La Míriam de la cooperativa de consum la Magrana (Granollers), la Gisela de  El Brot (Reus) i la Mercè de Les Garrofes (El Vendrell) van parlar del moment de creació i de l’evolució dels projectes en els que participen al llarg del temps. Un cop presentats els projectes i els seus canvis, vam encetar una conversa per explorar  les limitacions i les potencialitats dels projectes en relació a la seva mida; la Magrana són 250 unitats de consum, EL Brot 105 i Les Garrofes 21.

L’Annaïs del projecte d’horticultura Xicòria que va tancar ara fa un any també va relatar les dificultats per mantenir la sostenibilitat d’un projecte productiu en el context actual.

Al llarg de les dues hores de debat vam desgranar alguns dels mites en relació a la mida dels projectes i també vam visibilitzar alguns dels factors clau que afecten a la sostenibilitat dels projectes tant de consum com de producció.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s