Coop de Cap Anoia

Aquest dissabte vam estar al Coop de Cap, la trobada de l’Economia Social i Solidària de l’Anoia. Hi vam estar posant parada al costat d’un munt de projectes interessants: Eixarcolant (Recuperació de plantes oblidades, La cuina del comú (Restauració), L’Horta Lliure (Cultius d’horta), Roqueta (Cervesa Artesanal), Naturalment (Cooperativa de Consum d’aliments ecològics), Fiare (Banca ètica), Som Energia (Cooperativa de consum d’energia elèctrica), Eticom Som Connexió (Cooperativa de Consum de Telecomunicació), Positivament Accelerats (Serigrafia i confecció).

Al llarg del matí vam fer diverses activitats: tast dels productes, presentació dels diferents projectes, xerrades sobre Fiare, la XES (Xarxa d’Economia Solidària) i la CIC (Cooperativa Integral Catalana) i dos concerts a càrrec del cantautor William Guardado del Salvador.

Entre nosaltres ens coneixem, fem intercanvis, cooperem i dissabte vam trobar-nos per a visibilitzar les iniciatives presents a la nostra zona que practiquem aquesta altra economia. Un primer pas per a seguir articulant-nos.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s