Presentació de la recerca sobre el cooperativisme agroecològic al congrés de l’European Association of Social Anthropologists

Aquest matí hem presentat els primers resultats de la recerca que estem duent a terme sobre la importància de l’escala de les cooperatives de consum agroecològiques a Catalunya al congrés biennal de l’EASA (European Association of Social Anthropologists). Hem tingut la sort de participar a un panel titulat: “Food value and values in Europe: economic legacies and alternative futures in production and consumption” organizat per les antropòlogues Krista Harper i Valeria Siniscalchi. Al llarg de la sessió, altres companyes han presentat reflexions sobre el comerç just a Latvia, sobre l’escassetat d’aliments a Moldova, de sistemes formals i informals de reciclatge de menjar a França, d’horts urbans a Lisboa i del paper de les TIC en l’activisme entorn a l’alimentació.

IMG_20160723_121612

Estratègies per fomentar el consum de plàtans de comerç just a Latvia.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s