Participem al II Congrés Internacional d’Antropologia AIBR

El proper dimecres 7 de setembre ens trobareu al II Congrés Internacional d’Antropologia AIBR a Barcelona. Hi participem amb dues comunicacions: “Resistencias contra las injusticias alimentarias: redes cooperativas de aprovisionamiento de productos agroecológicos en Catalunya” i “El cambio de escala, ¿un revulsivo para la sostenibilidad del cooperativismo agroecológico? “.

A la primera comunicació parlarem dels primers resultats de la recerca que estem duent a terme en el marc de col·laboració del projecte I+d: Concepcions populars de la justícia social davant la crisi i les polítiques d’austeritat (Departament d’Antropologia social i cultural, Universitat de Barcelona) i a la segona comunicació exposarem els primers resultats de la recerca sobre el canvi d’escala en el cooperativisme agroecòlogic que estem duent a terme gràcies a l’ajut rebut per la Fundació Roca Galés i l’ACCID.

Esperem aprendre moltes coses de la resta dels companys i companyes que participen en el congrés i gaudir d’aquest espai de trobada!

fotoeasa

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s