Tallers a la Xatonada 2017 (El Vendrell)

Ahir vam participar a la Xatonada que s’organitza anualment al Vendrell fent tallers infantils. El temps no va acompanyar gaire però ens ho vam passar genial fent olivada amb ingredients agroecològics i de proximitat; plantant els ingredients de temporada per fer el xató: tomacons, alls i escaroles, i construint les torretes a partir de material reciclat. El taller de Cuinar Ciència el vam haver d’anul·lar perquè se’ns va volar tot el material just abans de començar…. i és que les ràfegues de vent eren molt fortes!!!

Compartim un moment entranyable durant el taller d’ahir: una mare ens va dir que l’any passat s’havien menjat l’escarola que havien plantat al taller i que havien aprofitat la torreta per guardar-hi bosses de plàstics!

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s