Ja han començat les inscripcions al casal d’estiu!

Ahir divendres 5 de maig vam fer la reunió informativa del casal d’estiu a Albinyana. Molta il·lusió d’haver presentat el projecte educatiu del casal, que per segon any organitzem en col·laboració amb l’AMPA de l’escola Joan Perucho d’Albinyana, i comptant amb les instal·lacions de l’Aqualeón. Estarem envoltades de bosc i a tocar de les piscines! Farem horta ecològica, excursions al bosc, construcció de cabanes, activitats artístiques amb materials reciclats i naturals, tallers de cuina de proximitat i un munt d’activitats participatives i divertides!

Recordeu que de l’1 al 14 de maig són les inscripcions per als alumnes de l’escola Joan Perucho d’Albinyana, i del 15 al 28 de maig per a tots els altres nens i nenes que s’hi vulguin apuntar. Us esperem!

Aquí teniu tota la informació del casal, inclòs el full d’inscripció: https://arestacooperativa.com/educacio/casal-destiu/

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s