Última setmana d’inscripcions al casal d’estiu!!

Ja estem a la darrera setmana del període d’inscripcions del casal d’estiu: “Les lleones. Art, natura i emocions al bosc” que organitza L’Aresta a l’Aqualeón (Albinyana) amb el suport de l’AMPA Joan Perucho.

Al casal d’estiu estarem envoltades de bosc i a tocar de les piscines! Farem horta ecològica, excursions al bosc, construcció de cabanes, activitats artístiques amb materials reciclats i naturals, tallers de cuina de proximitat i un munt d’activitats participatives i divertides!

Aquí teniu tota la informació del casal, inclòs el full d’inscripció: https://arestacooperativa.com/educacio/casal-destiu/

Si teniu dubtes en relació a les inscripcions i pagaments poseu-vos en contacte amb l’AMPA: ampajoanperucho@hotmail.com i 669 62 69 78 (Marta).  Si teniu qüestions en relació als continguts i l’organització del casal d’estiu, poseu-vos en contacte amb L’Aresta: arestaeducacio@gmail.com i 635 08 16 00 (Pati).

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s