Acabem la primera setmana del casal d’estiu!

I ja estem a divendres i volem compartir amb vosaltres algunes de les imatges que ens han acompanyat al llarg d’aquesta primera de casals dedicada a la diversitat i les fronteres en el món. Hem pintat i fet aquarel·les amb espècies, creat telèfons ben antics, barrets d’arreu del món, un talismà mexicà, cuinat rotllets d’estiu amb verdures, herbes i flors de temporada i hem fet dinàmiques i jocs per reflexionar sobre les desigualtats socioeconòmiques entre les persones. També hem posat a punt l’hort del casal preparant tres bancals i un compostador. I el dimarts vam anar al bosc a construir cabanes!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s