Debat sobre models de cooperatives de consum ecològic

Ahir vam estar al local de la Vinagreta (cooperativa de consum de Vilanova i la Geltrú) participant a la taula rodona sobre models de cooperatives de consum. Després d’una contextualització històrica del moviment agroecològic on vam tenir l’oportunitat de presentar part dels resultats de l’estudi que hem finalitzat recentment: “El canvi d’escala, un revulsiu per la sostenibilitat del cooperativisme agroecològic?”, vam escoltar les experiències de La Magrana, El Brot i la Garrofera. Tres models de cooperatives de consum amb maneres de funcionar i d’organització ben especials de les que podem aprendre les seves potencialitats i febleses. Un debat molt necessari en el moment actual del cooperativisme agroecològic.
20170704_195402
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s