El canvi d’escala del cooperativisme agroecològic al Vallès Oriental

Ahir vam participar d’una jornada amb molta empenta que va plantejar el canvi d’escala com un camí per a la viabilitat econòmica dels projectes agroecològics al Vallès Oriental. Va ser un èxit de participació, va resultar molt interessant i mobilitzadora.

El matí de treball va començar amb una presentació que vam fer l’Aresta de l’estudi ‘El canvi d’escala: un revulsiu per a la sostenibilitat del cooperativisme agroecològic?’. Va seguir amb la taula d’experiències que han fet algun salt d’escala on van participar EcoMaresme, La Magrana Vallesana i Mengem Osona. Amb elles vam aprendrede la diversitat de realitats i propostes que ja estan desenvolupant-se.

DaP1hx4X4AIUzgm.jpg large.jpg

I després de la pausa, ens vam posar a treballar en dos grups, dividint-nos entre consum i producció, per a identificar els reptes, solucions i recursos que veiem per a fer un canvi d’escala des de cada un dels dos àmbits.

IMG_20180409_122130.jpg

Va ser un moviment més per a seguir avançant, des de la iniciativa de les experiències que estan en el territori, cap a trobar formes cooperatives que permetin fer canvis d’escala que facin sostenibles els projectes agroecològics. Estem en un moment de molt de bagatge acumulat i estem preparant-nos per entomar nous reptes que consolidin el camí fet.

#canvidescala

DaPqEVWWkAAhqnK_002.jpg

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El canvi d’escala del cooperativisme agroecològic al Vallès Oriental

  1. Retroenllaç: Mini crònica sobre jornada canvi escala | La Repera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s