Mercats, taller d’aliments, formació… cap de setmana mogut!

EDUCACIÓ:
Divendres 14 vam fet el taller ‘Del camp al plat’ amb els alumnes de 6è de primària de l’Escola Montagut de Vilafranca. Hem descobert què són els productes de temporada, quants kilòmetres viatge  n els aliments, què són els fertilitzants i quins (no) embalatges respecten el medi i les persones!

Totes hem xalat de valent!!


DINAMITZACIÓ LOCAL:

Aquest dissabte, 15 de desembre, des de CoopCamp ens vam trobar amb els grups de consum del camp de Tarragona per seguir treballant per l’enfortiment i ampliació del consum agroecològic. Vam treballar i aprendre amb Katuma les eines informàtiques i amb CoopdeMà Consultors la forma jurídica cooperativa.

FLECA:
Dissabte 15 vam viatjar amb els nostres elaborats al Mercat de la Terra d’Horta, a la plaça Bacardí, i al 5è Fem Mercat a Vallcarca, a la Placeta del metro Vallcarca (a Barcelona). Durant tot el dia les assistents vam poder gaudir de bona companyia, aliments saludables, artesans i d’un munt d’activitas per passar un bon dia!

 

EDUCACIÓ:
Diumenge 16 vam fer un taller deliciós de bombons nadalencs vegans al restaurant Can Lleó d’Albinyana, dins la programació mensual habitual. Vam embrutar-nos les mans de dàtils, ametlles i farina de garrofa… i van quedar boníssims!

IMG-20181218-WA0017.jpg IMG-20181216-WA0010.jpgIMG-20181216-WA0008.jpg IMG-20181218-WA0024

Aquesta entrada s'ha publicat en coopcamp, cooperativisme, educació, fires, taller i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s