Casal d’estiu 2018: El poder dels 7 elements!

I….tret de sortida! Aquí teniu el cartell dels casals d’estiu de les lleones 2018: el poder dels set elements. Us anirem informant aquests dies sobre els continguts, metodologies, preus, etc. Pel moment, ja teniu les dates d’inscripció i la reunió informativa!

Cartell Casal d'Estiu 2018 v2

Anuncis
Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari

Coopes, ens compartiu una foto vostra?

2018_04 Col·laboració Fotos Coopes Consum.jpg

Imatge | Posted on by | 1 comentari

Degustació de pans, taller de magdalena i fira a la fira d’Eixarcolant

El dissabte passat, hem tingut el plaer de participar a la fira d’Eixarcolant. Durant dos tasts de pans, hem pogut explicar al public les característiques de 7 varietats antigues de cereals i del fajol, abans d’organitzar un taller de magdalenes d’ortiga amb farina d’espelta. I per acabar, teníem una parada per presentar els nostres productes de fleca. Un dia espectacular, on ens hem trobat amb gent apassionada pel món de les varietats antigues i retrobades de cereals. Gràcies als voluntaris d’Eixarcolant per fer-ho possible.

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari

El canvi d’escala del cooperativisme agroecològic al Vallès Oriental

Ahir vam participar d’una jornada amb molta empenta que va plantejar el canvi d’escala com un camí per a la viabilitat econòmica dels projectes agroecològics al Vallès Oriental. Va ser un èxit de participació, va resultar molt interessant i mobilitzadora.

El matí de treball va començar amb una presentació que vam fer l’Aresta de l’estudi ‘El canvi d’escala: un revulsiu per a la sostenibilitat del cooperativisme agroecològic?’. Va seguir amb la taula d’experiències que han fet algun salt d’escala on van participar EcoMaresme, La Magrana Vallesana i Mengem Osona. Amb elles vam aprendrede la diversitat de realitats i propostes que ja estan desenvolupant-se.

DaP1hx4X4AIUzgm.jpg large.jpg

I després de la pausa, ens vam posar a treballar en dos grups, dividint-nos entre consum i producció, per a identificar els reptes, solucions i recursos que veiem per a fer un canvi d’escala des de cada un dels dos àmbits.

IMG_20180409_122130.jpg

Va ser un moviment més per a seguir avançant, des de la iniciativa de les experiències que estan en el territori, cap a trobar formes cooperatives que permetin fer canvis d’escala que facin sostenibles els projectes agroecològics. Estem en un moment de molt de bagatge acumulat i estem preparant-nos per entomar nous reptes que consolidin el camí fet.

#canvidescala

DaPqEVWWkAAhqnK_002.jpg

Publicat dins de Uncategorized | 1 comentari

Palmeretes de garrofa

El proper diumenge 15 d’abril us esperem al taller infantil a Can Lleó (Albinyana) on farem cuina de proximitat: palmeretes de garrofa!
Recordeu que cal reservar plaça! Teniu temps fins el divendres 13.
Us hi esperem!

cartell palmeretes

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari

Nyoquis de colors!

Aquest matí hem fet nyoquis de colors al taller de Can Lleó (Albinyana). Com que plovia, hem fet el taller a dins de l’obrador.

Per cert, la setmana que ve fem també taller; aquest cop elaborarem uns dolços de garrofa. En breu tindreu el cartell disponible!

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari

Vermut-taller: nyoquis de colors!

El proper diumenge 8 d’abril us esperem al taller infantil a Can Lleó (Albinyana) on farem cuina agroecològica: Nyoquis de colors!
Recordeu que cal reservar plaça! Teniu temps fins el divendres 6.
Us hi esperem!

cartell can lleó_nyoquis de colors

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari

12 de maig 2018 – Proper taller de pa

Tens ganes d’aprendre a fer pa amb farines ecològiques? Vols entendre com es pot activar i fer servir una massa mare? O ja fas pa a casa i tens dubtes sobre la seva fermentació i cocció? Ja et pots inscriure al nostre proper curs d’iniciació, el dissabte 12 de maig!

Taller de pa 12 de maig 2018b

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari

Altres maneres de produir i consumir

El proper dijous ens trobareu al casal popular de Vilafranca presentant la recerca sobre l’escala en el cooperativisme agroecològic que hem estat duent a terme. Mireu el cartell per tenir més informació sobre l’acte!


cartell vilafranca

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari

Sentim les textures

Aquesta setmana a la llar d’infants de Bellvei hem après algunes textures en anglès mitjançant l’experimentació i la descoberta. Hem tocat un munt de materials per sentir com són….

Aquí algunes imatges!

Publicat dins de Uncategorized | Deixa un comentari